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
Рецепт м'ясного пирога з яловичого серця і курки | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

М’ясний пиріг з яловичого серця і курки: рецепт

Все буде смачно

Думаєте, що приготувати з яловичого серця? Зробіть м’ясний пиріг! Таке блюдо чудово підійде як для повсякденного обіду, так і для святкового столу. Читайте покроковий рецепт м’ясного пирога з яловичого серця і курки в нашому матеріалі.

Читайте також: Австрийський пиріг з потрохами

Інгредієнти:

Для тіста:

  • смалець – 300 г
  • яйце – 1 шт.
  • вода – 375 мл
  • борошно – 960 г
  • сіль – 5 г
  • сушений майoран – 3 г
  • мелений мускатний горіх – 2 г
  • чорний мелений перець – 3 г

 Для начинки:

  • яловиче серце – 1,2 кг
  • курячі стегенця – 600 г
  • білі сушені гриби – 50 г
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 6 г
  • кайєнський мелений перець – 2 г
  • мелений мускатний горіх – 2 г
  • сушений чебрець – 2 г

Читайте також: Пиріг з квасолею, куркою та грибами

Спосіб приготування:

  1. Гриби замочіть у молоці (500 мл) з розмарином (1 гілочка) на 1 год., промийте. Очищене та промите яловиче серце відваріть впродовж 1 год. та остудіть у бульйоні. З курячих стегенець зріжте м´ясо.
  2. Серце, курятину та гриби наріжте кубиком, змішайте. Додайте сіль, чорний мелений перець, кайєнський перець, мелений мускатний горіх та сушений чебрець, перемішайте та залиште на 10 хв.
  3. Приготуйте тісто: змішайте борошно з майораном, меленим мускатним горіхом та чорним меленим перцем. У окропі розчиніть смалець та сіль. Перелийте рідкі інгредієнти до сухих. Замісіть пружне тісто, сформуйте кулю та відставте на 10 хв.
  4. Потім розріжте тісто на 2 частини. Одну – розкачайте у тонкий пласт, викладіть на деко, сформуйте борти. Поверх тіста викладіть начинку. Залишки тіста відріжте, краї загорніть на начинку.
  5. Тісто, що залишилося, знову поділіть на 2 частини, розкачайте у тонкий пласт. Одним пластом тіста накрийте начинку пирога, защипніть тісто по краях. А з іншого пласта виріжте оздоблення у вигляді листя.
  6. Викладіть листя на поверхню пирога. Змастіть пиріг збитим яйцем. Зробіть у центрі отвір. Поставте у розігріту до 180°С духовку на 1 год.


Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ