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
Фаршировані яловичі серця в апельсинової заливці | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Фаршировані яловичі серця в апельсиновому соусі

Все буде смачно

Як приготувати фаршировані яловичі серця в апельсиновому соусі? Це дуже смачна і ситна страва здивує вас і ваших близьких. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт яловичих сердець в апельсиновому соусі.

Читайте також: Мателот з яловичого серця: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • яловиче серце – 3 шт.
  • печериці – 600 г
  • шпинат – 300 г
  • цибуля ріпчаста жовта – 3 шт.
  • часник – 6 зубчиків
  • олія – 100 мл
  • чорний мелений перець – 12 г
  • сіль – 20 г
  • мелена кориця – 2 г
  • мелений мускатний горіх – 2 г

Для заливки:

  • апельсини – 2 шт.
  • перець чилі – 1 шт.
  • біле сухе вино – 125 мл
  • цукор – 50 г
  • розмарин – 3 гілочки
  • зерна коріандру – 3 г
  • кумин – 3 г
  • сіль – 5 г

Для овочевої подушки: 

  • цибуля ріпчаста синя – 1 шт.
  • баклажан – 1 шт.
  • червоний болгарський перець – 1 шт.
  • жовтий болгарський перець – 1 шт.
  • броколі – 1 качан
  • печериці – 100 г
  • олія – 80 г
  • червоний винний оцет – 10 мл
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 6 г

Читайте також: Яловиче серце Фламбе: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Подрібнені печериці та жовту цибулю посоліть, поперчіть, обсмажте на пательні з олією 5 хв. Додайте подрібнений часник та шпинат, мелену корицю та мускатний горіх, тушкуйте 10 хв. до випарювання рідини. Перекладіть у миску, остудіть.
  2. Очищені та промиті яловичі серця розріжте так, щоб відкрити книжкою. Натріть сіллю та перцем. На внутрішню сторону сердець викладіть начинку, розрівняйте. Кожне серце згорніть рулетом, перев´яжіть ниткою. Обсмажте на пательні з олією по 2 хв. з кожного боку до золотавої скоринки.
  3. Для заливки – вичавіть у сотейник сік з апельсинів, додайте цедру, вино та подрібнений перець чилі, доведіть до кипіння. Додайте перемелені зерна коріандру, кумин, сіль, листя розмарину та цукор. Варіть 10 хв.
  4. У деко вилийте половину заливки, викладіть фаршировані серця, полийте залишками заливки. Накрийте деко фольгою, відправте у розігріту до 180°С духовку на 2 год. Потім зніміть фольгу та запікайте ще 30 хв.
  5. Для овочевої подушки – очистіть та наріжте овочі, змішайте з броколі, розібраною на суцвіття. Додайте олію, винний оцет, сіль та перець. Обсмажте на сухій сковороді 3 хв. Перекладіть на тарілку. Зверху викладіть запечені яловичі серця.


Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ