Сушене яловиче серце: рецепт приготування

Все буде смачно

Читайте, як його приготувати сушене яловиче серце. Ця страва – ідеальна закуска під пиво або квас. У той же час сушене м’ясо можна їсти і самостійно. Покроковий рецепт приготування сушеного яловичого серця ви знайдете в нашому матеріалі.

Читайте також: Шашлик з курячих шлуночків і сердечок: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • яловиче серце – 600 г
  • сіль – 60 г
  • часник – 2 зубчики
  • червоний мелений перець – 5 г
  • паприка – 4 г

Читайте також: Кальмари в клярі: рецепт покроковий

Спосіб приготування:

  1. Половину очищеного та промитого серця викладіть на марлю, складену у 4 шари, натріть сіллю. Загорніть серце у марлю, перекладіть у зіп-пакет, витисніть повітря та залиште на 1 добу в холодильнику.
  2. Потім промийте та залийте на 3 год. чистою водою. Після цього просушіть та  наріжте серце тонкими смужками. Перекладіть у миску, додайте червоний мелений перець, паприку та подрібнений часник, перемішайте.
  3. Викладіть шматочки серця на деко з пергаментом. Поставте у розігріту до 100°С духовку на 3 год., залишивши у дверцятах щіліну. Потім вимкніть духовку і залишіть у ній серце на 1 добу.


Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ