Яловиче серце Фламбе: рецепт приготування

Все буде смачно

Як приготувати яловиче серце? Фламбе – це дивовижний спосіб приготування будь-якої м’ясної страви. Читайте покроковий рецепт приготування яловичого серця Фламбе і спробуйте цей делікатес на своїй кухні.

Читайте також: Почки фламбе по-французски

Інгредієнти:

  • яловиче серце – 600 г
  • олія – 40 мл
  • коньяк – 60 мл
  • винний оцет (червоний) – 125 мл
  • чебрець – 6 гілочок
  • чорний мелений перець – 6 г
  • сіль – 10 г

Спосіб приготування:

  1. Половину очищеного та промитого серця розріжте на 3 частини, відбийте, залийте винним оцтом, перемішайте та залиште на 6 год.
  2. Потім просушіть та натріть кожен шматок сіллю та перцем. Обсмажте по 7 хв. з кожного боку на пательні з олією та гілочками чебрецю. Перекладіть на тарілку, полийте підігрітим коньяком, підпаліть. Зачекайте, поки згасне полум’я.


Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ