Бефстроганов з яловичого серця: рецепт приготування

Все буде смачно

Як приготувати бефстроганов з яловичого серця? Думаєте, що це не так смачно як страва за класичним рецептом? Читайте покроковий рецепт бефстроганов з яловичого серця – готуйте, і переконайтеся, що це чудове страва.

Читайте також: Бограч: рецепт покроковий

Інгредієнти:

  • яловиче серце – 600 г
  • цибуля – 1шт.
  • вершки (15%) – 125 мл
  • коньяк – 60 мл
  • вода – 250 мл
  • борошно – 75 г
  • олія – 60 мл
  • сіль –  10 г
  • чорний мелений перець – 3 г

Читайте також: Запечена яловичина у сметанному соусі

Спосіб приготування:

  1. Очищене і промите серце наріжте соломкою, запаніруйте у борошні з сіллю, потім струсіть залишки борошна у ситі.
  2. Обсмажте шматочки серця на олії впродовж 3 хв. Перекладіть у каструлю, залийте водою, доведіть до кипіння.
  3. На пательню, де смажилося серце, додайте ще олії, обсмажте на ній подрібнену цибулю до золотавості. Додайте коньяк, смажте ще 1 хв. Перекладіть цибулю у каструлю до шматочків серця. Тушкуйте 1 год. Додайте вершки, сіль та перець, доведіть до кипіння, зніміть готову страву з вогню.


Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ