PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Форель, запечена з грушами: рецепт покроковий

Все буде смачно

Рецепт форелі запеченої з грушами від Все Буде Смачно – це щось! Спробуйте його раз і ця страва точно стане вашою улюбленою. Дивіться покроковий рецепт приготування форелі запеченої з грушами.

Читайте також: Курячий паштет з карамелізованими грушами: рецепт покроковий

Інгредієнти:

  • груші – 1 кг
  • філе форелі – 2 кг
  • винний оцет – 40 мл
  • біле сухе вино – 625 мл
  • волоські горіхи – 100 г
  • чорний перець горошком – 10 шт.
  • чебрець – 4 гілочки
  • олія – 40 мл
  • сіль – 5 г

Читайте також: Паелья з морепродуктами: рецепт від Сергія Калініна

 Спосіб приготування:

  1. Приготуйте маринад для риби: перебийте на пюре четверту частину груш, очищених від насіння та шкірки. Додайте листя чебрецю. Нагрійте вино з сіллю та перцем, додайте оцет та грушеве пюре. Остудіть. Зробіть на шкірці риби надрізи та залийте її маринадом на 30 хв.
  2. Для маринування груш – змішайте вино, олію та листя чебрецю. Груші розріжте навпіл, очистіть від насіння та наріжте тонкими слайсами. Покладіть у маринад, поставте в холодильник на 15 хв. Перемішайте та залиште маринуватися ще на 30 хв.
  3. Викладіть рибу на змащений олією пергамент, зверху викладіть замариновані груші, імітуючи луску. Полийте маринадом для груш. Запікайте 15 хв. за температури 180°С. Посипте рибу подрібненими горіхами та поверніть у духовку ще на 10 хв.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ