Теплий салат з грушами: рецепт приготування

Все буде смачно

Рецепт теплого салату з грушами ви знайдете в нашому матеріалі. Легко і просто перетворюємо звичайний фрукт в вишукану страву. Дивіться покроковий рецепт теплого салату з грушами в нашому матеріалі.

Читайте також: Салат з качиної грудки з полуничним соусом

Інгредієнти:

  • груші – 400 г
  • куряче філе – 250 г
  • салат «айсберг» – 1 качан
  • білий хліб – 60 г
  • волоські горіхи – 100 г
  • вершкове масло – 30 г
  • олія – 60 мл
  • яйце – 1 шт.
  • лимон – 1 шт.
  • чорний мелений перець – 2 г
  • червоний мелений перець – 2 г
  • гвоздика – 2 шт.
  • чорний перець горошком – 4 шт.
  • розмарин – 1 гілочка
  • сіль – 8 г
  • коріандр (мелений) – 2 г
  • чебрець – 1 г
  • базилік (сушений) – 1 г
  • паприка – 1 г

Читайте також: Картопляний салат з куркою та ананасом

Спосіб приготування:

  1. Відваріть куряче філе з гвоздикою, чорним перцем горошком, розмарином та сіллю. Розберіть на волокна.
  2. Обсмажте на вершковому маслі очищені від серцевинки скибочки груш. Білий хліб без скоринки наріжте кубиками, покладіть на деко з пергаментом, скропіть олією і посипте базиліком, паприкою, коріандром та чебрецем. Запікайте 20 хв. за температури 150⁰С.
  3. Для заправки – збийте яєчний жовток з сіллю. Під час збивання додайте олію та лимонний сік.
  4. Порвіть крупними шматками листя салату, зверху покладіть курятину та смажені груші. Посипте обсмаженими горіхами та сухариками. Покропіть салат заправкою та присипте червоним та чорним меленим перцем.

Читайте більше цікавих новин в Viber и Telegram СТБ