Курячий паштет з карамелізованими грушами: рецепт покроковий

Все буде смачно

Як приготувати курячий паштет з карамелізованими грушами? З цим рецептом ви зможете урізноманітнити звичну страву та здивувати своїх близьких. Покроковий рецепт паштету з грушами ви знайдете в нашому матеріалі.

Читайте також: Класичний паштет зі свинної печінки

Інгредієнти:

  • груші — 5 шт. (500 г)
  • куряча печінка — 500 г
  • яйця — 3 шт.
  • сіль — 7 г
  • чебрець — 2 гілочки
  • часник — 2 зубчики
  • сир «фета» — 100 г
  • вершкове масло — 200 г
  • цукор — 50 г
  • кориця — 4 г
  • коньяк — 15 мл

Читайте також: Яєчний паштет

Спосіб приготування:

  1. Перебийте до однорідності очищену від плівок печінку. Збийте яйця, подрібнений часник, сіль, листочки чебрецю, фету. З’єднайте з печінковою масою, влийте розтоплене вершкове масло та коньяк.
  2. Розлийте паштет у формочки, накрийте кришками. Поставте на водяну баню та запікайте у духовці 50 хв. за температури 150°С.
  3. Розтопіть вершкове масло з цукром. Покладіть у нього очищені та нарізані кубиком груші. Додайте сіль та корицю. Щойно груші пустять сік – зніміть з вогню. Викладіть груші на готовий паштет та залиште настоятися на 1 год.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ