Курячі ніжки Дюшес: рецепт приготування

Все буде смачно

Як приготувати курячі ніжки Дюшес? Про це в студії «Все Буде Смачно» розповіли наші експерти. Виявляється, що цю смачну та красиву страву приготувати не так і складно. Дивіться покроковий рецепт курячих ніжок Дюшес і готуйте разом з нами.

Читайте також: Печінка, запечена з яблуком та грушею

Інгредієнти:

  • груші – 4 шт.
  • курячі гомілки – 6 шт. (800 г)
  • цибуля – 2 шт.
  • кориця (паличка) – 1 шт.
  • кінза – 5 гілочок
  • корінь імбиру – 5 см
  • олія – 60 мл
  • сіль – 10 г
  • вода – 310 мл
  • білий мелений перець – 3 г
  • вершкове масло – 50 г
  • цукор – 100 г
  • паприка – 2 г
  • суміш карі – 2 г

Читайте також: Куряча шийка

 Спосіб приготування:

  1. Змішайте карі, паприку, білий мелений перець та сіль, залийте окропом, дайте настоятися 20 хв. Нарізану кубиком цибулю обсмажте у казані на розігрітій олії до золотавості.
  2. Курячі ніжки очистіть від шкіри та хрящів, обсмажте разом з цибулею 7 хв.
  3. Почистіть та наріжте імбир. Зв’яжіть його разом з паличкою кориці та кінзою. Покладіть у казан з куркою, влийте воду зі спеціями та протушкуйте 10 хв. на маленькому вогні.
  4. Розтопіть на пательні цукор з водою та вершковим маслом, викладіть у сироп почищені та розрізані на четвертини груші. Карамелізуйте 10 хв., потім перекладіть до тушкованої курки. Поставте казан у розігріту до 180⁰С духовку на 30 хв.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ