Баклажани в карамелі: рецепт по-арабськи

Все буде смачно

Баклажани в карамелі по-арабськи здивують вас своїм смаком, якщо ви будете дотримуватися усіх кроків в приготуванні. Таким рецептом ви точно здивуєте всіх своїх близьких. Читайте покроковий рецепт баклажанів в карамелі по-арабськи в нашому матеріалі.

Читайте також: Цукерки з цвітної капусти та білого шоколаду: рецепт приготування

Інгредієнти:

баклажани – 2 шт.

цукор – 500 г

лимон – 1 шт.

імбир (корінь) – 5 см

гвоздика – 5 шт.

кориця (паличка) – 1 шт.

вода – 1 л

Спосіб приготування: 

Зваріть сироп: з‘єднайте воду, цукор та лимонний сік, доведіть до кипіння. Додайте корицю, гвоздику, натерту на дрібній тертці цедру лимона та імбир. Проваріть 5 хв.

У баклажанах зробіть проколи зубочисткою. Розріжте кожен овоч вздовж, не доходячи до плодоніжки 1,5 см. Покладіть баклажани у сироп та варіть 1 год. Подавайте теплими або охолодженими, доповнивши страву морозивом.

Читайте також: Суфле з капусти: рецепт покроковий

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ