PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Роли з цвітної капусти: рецепт покроковий

Все буде смачно

Роли з цвітної капусти дуже смачні та корисні. До того ж, це відмінний спосіб урізноманітнити вже звичну японську страву. Читайте, як приготувати роли з цвітної капусти в покроковому рецепті приготування.

Читайте також: Роли «Філадельфія» від Йоші Фудзівари

Інгредієнти:

  • цвітна капуста – 650 г
  • норі – 3 листа
  • вершковий сир – 60 г
  • оцет (9%) – 5 мл
  • вода – 100 мл
  • сіль – 5 г

Для начинки:

  • бринза в розсолі – 100 г
  • огірок – 1 шт.
  • листя салату – 3 шт.
  • шинка – 100 г
  • сіль – 5 г
  • соєвий соус – 150 мл

Спосіб приготування: 

  1. Розберіть цвітну капусту на суцвіття, проваріть у підсоленій воді впродовж 7 хв. та подрібніть у м‘ясорубці. Додайте вершковий сир, перемішайте і поставте у ходлодильник на 30 хв.
  2. Для начинки – наріжте брусочками огірок, бринзу та шинку, листя салату розірвіть навпіл. Коврик для приготування суші застеліть харчовою плівкою, покладіть на нього лист норі гладкою стороною вниз.
  3. На жорстку поверхню норі викладіть масу з цвітної капусти та вершкогово сиру, залишивши відступ від краю 1,5-2 см. Посередині викладіть смужкою начинку: листя салату, огірок, бринзу та шинку. Край норі змастіть водою з оцтом.
  4. Скрутіть роли, розріжте кожен на 8 шматочків. Подавайте з соєвим соусом та васабі.

Читайте також: Палички з цвітної капусти: рецепт приготування

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ