Палички з цвітної капусти: рецепт приготування

Все буде смачно

Як приготувати палички з цвітної капусти? Все Буде Смачно знає, як приготувати цю оригінальну і смачну страву. Читайте покроковий рецепт приготування паличок з цвітної капусти.

Читайте також: Кальмари в клярі: рецепт покроковий

Інгредієнти:

  • цвітна капуста – 300 г
  • яйця – 3 шт.
  • білок – 1 шт.
  • твердий сир «гауда» – 120 г
  • орегано (сушений) – 3 г
  • базилік (сушений) – 3 г
  • сіль – 5 г
  • насіння льону – 10 г
  • часник – 2 зубчики

Спосіб приготування:

  1. Натріть цвітну капусту на крупній терці, додайте цілі яйця та білок, сіль, орегано, базилік, натертий сир та подрібнений часник.
  2. Перекладіть масу у форму з пергаментом, посипте насінням льону і запікайте 45 хв. за температури 180°С.
  3. Гарячий корж розріжте на смужки і дайте паличкам повністю остигнути.

Читайте також: М’ясні кульки з яловичини: рецепт у фритюрі

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ