Цукерки з цвітної капусти та білого шоколаду: рецепт приготування

Все буде смачно

А ви знали, що з цвітної капусти можна приготувати ще й приголомшливий десерт? Ми розповімо, як приготувати з кольорової капусти і білого шоколаду дуже смачні цукерки. Покроковий рецепт оригінального десерту шукайте в нашому матеріалі.

Читайте також: Картопляні цукерки

Інгредієнти:

  • цвітна капуста – 150 г
  • вершки (20%) – 50 мл
  • молоко (2,5%) – 50 мл
  • білий шоколад – 180 г
  • цукор – 25 г
  • ванільний цукор – 8 г
  • вершкове масло – 30 г
  • мигдаль (підсмажений) – 20 шт.
  • кокосова стружка – 230 г

Спосіб приготування:

  1. Капусту розберіть на суцвіття та перетріть руками на дрібні крихти. Протушкуйте на невеликому вогні перетерту капусту з вершками та молоком 20 хв.
  2. Зніміть з вогню, перебийте до однорідності. Додайте цукор – звичайний та ванільний, а також розтоплений на паровій бані білий шоколад, м‘яке вершкове масло та кокосову стружку.
  3. Перемішайте, накрийте плівкою і поставте у холодильник на 2 год.
  4. Сформуйте цукерки: викладіть на долоню по 1 ст. л. капустяної маси, розплескайте, на центр покладіть мигдаль, скатайте кульки та обкачайте їх у кокосовій стружці.

Читайте також: Суфле з капусти: рецепт покроковий

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ