PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Все буде смачно: що чекає на глядачів у випуску 66 від 03.09.2017 (Анонс)

Все буде смачно

В Марини Узелкової продовжується капустяний уїк-енд. Тому сьогодні, креативна Наталія Левензон, розкриє секрет ніжності турецького пілаву, соковитості французького терріно та як надати звичайному овочу смак крилець буффало. Все буде різноманітно.