Хлібний суп з яблуками і родзинками: рецепт пощаговий

Все буде смачно

Хлібний суп з яблуками та родзинками – страва смачна і дуже незвичайна. Таким супом ви точно здивуєте своїх домочадців і прославитесь креативною господинею. Як приготувати хлібний суп? Рецепт з яблуками і родзинками ви знайдете в матеріалі.

Читайте також: Як приготувати суп: топ-5 смачних перших страв від Все Буде Смачно

Інгредієнти:

  • хліб житній – 400 г
  • родзинки – 50 г
  • цукор – 100 г
  • яблуко «голден» – 1 шт.
  • вишневий сік – 50 мл
  • вершки (33%) – 100 мл
  • цукрова пудра – 20 г
  • кориця – 6 г
  • вода – 700 мл

Спосіб приготування:

  1. Хліб без скоринки поріжте скибочками та підсушіть у духовці, розігрітій до 170°С, впродовж 5 хв.
  2. Сухарі залийте окропом та залиште на 15 хв. Розм’яклий хліб відкиньте на сито і перетріть до однорідності.
  3. До перетертої маси додайте цукор, корицю, родзинки та скибочки яблука без шкірки. Варіть на повільному вогні 15 хв. Потім додайте вишневий сік, перемішайте, проваріть ще 1 хв. і остудіть впродовж 10 хв.
  4. Перед подачею прикрасьте суп вершками, збитими з цукровою пудрою, та корицею.

Читайте також: Сирний суп: рецепт покроковий

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ