Найсмачніший маринад для шашлику з баранини: рецепт

Все буде смачно

Хочете, аби ваш шашлик з баранини вийшов смачним та ароматним? Шукайте найкращий маринад для м’яса? Метр східної кухні Мікаель Ароян розповів, як приготувати шашлик з баранини в маринаді з лука та вина. У такому маринаді шашлик виходить м’яким, соковитим та вразить своїм смаком всіх вашої друзів.

Читайте також: Маринад для шашлику з баранини: йогурт і м’ята

Інгредієнти:

  • Молода баранина (окіст) – 1 кг
  • Цибуля0,5 кг
  • Чорний мелений перець
  • Сухе червоне вино150 мл
  • Сіль1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Очистіть баранину від сухожиль та плівок, наріжте шматочками 3×3 см. Цибулю наріжте соломкою, посоліть, помніть пальцями, аби вона пустила сік. М’ясо поперчіть.
  2. Змішайте цибулю і м’ясо, додайте вино. Перемішайте, залиште маринуватися на 30-60 хв, накривши посуд плівкою з отворами.
  3. Далі нанизуйте шматочки м’яса на шампури, підсмажуйте над розпеченим вугіллям протягом 15 хв.
  4. У процесі приготування перевертайте шампури і поливайте шашлик маринадом, розведеним водою в пропорціях 1:1.

Читайте також: Маринад із соєвого соусу для шашлику зі свинини: рецепт

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ