Простий рецепт тефтелей в духовці

Все буде смачно

Тефтелі, або мітболи – це кульки з м’ясного фаршу, які люблять та готують в кожній країні світу. Завдяки цьому, існує безліч рецептів як приготувати тефтелі. Рецепт м’ясних тефтелей знадобиться кожній господині. Читайте покроковий рецепт тефтелей в духовці, які дуже просто приготувати.

Інгредієнти (на 20 шт.):

  • свинина (ошийок) – 400 г
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 1 зубчик
  • довгий рис – 100 г
  • яєчний білок – 1 шт.
  • сіль за смаком
  • перець – за смаком

Читайте також: Рецепт голубців від Тетяни Литвинової

Спосіб приготування:

  1. Рис промийте та відваріть до напівготовності.
  2. М’ясо перемеліть через середню грати м’ясорубки 2 рази. Фарш відбийте.
  3. Наріжте цибулю і вичавіть з нього сік. До фаршу додайте цибулю, роздавлений часник, сіль і перець.
  4. Змішайте фарш з рисом, додайте збитий яєчний білок і добре перемішайте. Зліпити тефтелі.
  5. Запаніруйте їх в борошні 2 рази. Обсмажте тефтелі на сковороді до утворення щільної скоринки.
  6. Випікайте їх в духовці при температурі 160 ° C 10-15 хв. При подачі полийте журавлинним соусом.

Читайте також: Міні-тефтелі від Сергія Калініна

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ