Трикутники з капустяного листя: рецепт

Все буде смачно

Трикутники з капустяного листя дуже смачна і корисна страва. Плюс, його приготування не забере у вас багато часу. У нашому рецепті ви також знайдете ідеальну начинку для трикутників. Як приготувати трикутники з капустяного листя читайте в покроковому рецепті приготування.

Читайте також: Як тушкувати капусту: простий рецепт

Складові:

  • Білокачанна капуста – 300 г (6 листочків)
  • Сир – 250 г
  • Волоські горіхи – 50 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Яйце – 1 шт.
  • Вершкове масло – 50 г
  • Борошно – 150 г
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець – 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Відварити капустяне листя в киплячій підсоленій воді, остудити на льоду.
  2. Порубати крупно волоські горіхи.
  3. У сир додати вершкове масло, роздавлений часник, жовток, цукор, сіль і волоські горіхи. Все ретельно перемішати.
  4. На кожен капустяний листок викласти начинку, згорнути трикутником, обваляти в борошні.
  5. Обсмажити трикутнички спочатку швом вниз, потім – з іншого боку.

Читайте також: Суфле з капусти: рецепт покроковий

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ