Суфле з капусти: рецепт покроковий

Все буде смачно

Рецепт суфле з капусти шукайте в нашому матеріалі. Ця неймовірно ніжна страва стане вашою улюбленою як тільки ви його спробуєте. Як приготувати суфле з капусти розповів Ігор Місевич. Читайте покроковий рецепт суфле з капусти.

Читайте також: Трикутники з капустяного листя: рецепт

Інгредієнти:

  • Білокачанна капуста – 400 г
  • Вершкове масло – 100 г
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Твердий сир – 50 г
  • Панірувальні сухарі – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець – 0,5 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Капусту подрібнити в блендері.
  2. Сир натерти, масло розтопити.
  3. У сир додати сметану, масло, жовтки, подрібнену капусту, сіль і перець.
  4. Окремо збити білки.
  5. У суміш додати білки, ретельно перемішати.
  6. У змащені маслом і присипані панірувальними сухарями форми викласти суміш, зверху посипати сухарями.
  7. Випікати в духовці при 200°C приблизно 20 хвилин.

Читайте також: Як тушкувати капусту: простий рецепт

 

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ
https://chats.viber.com/stbua
https://t.me/stbua