Рулет із сала: рецепт приготування

Все буде смачно

Існує безліч рецептів з сала. Рецепт рулету з сала – це справжня знахідка для любителів цього традиційного українського продукту. Рулет з сала виходить кольоровим, смачним і дуже оригінальним. Читайте, як зробити рулет з сала в нашому рецепті.

Інгредієнти:

  • сало – 700 г
  • часник – 2 зубчики
  • петрушка – 20 гілочок
  • кінза – 20 гілочок
  • куркума – 3 г
  • паприка – 2 г
  • червоний мелений перець – 1 г
  • чорний мелений перець – 3 г
  • сіль – 20 г

Спосіб приготування:

  1. Перекрутіть сало через м’ясорубку, посоліть.
  2. 2 ст. л. цієї маси змішайте з подрібненою кінзою, викладіть на плівку смужкою, завдовжки 25 см, обгорніть плівкою та покладіть у морозилку на 15 хв.
  3. Решту сала поділіть на три рівні частини. Одну частину – змішайте з подрібненою петрушкою та вичавленим через прес часником. Другу частину сала з‘єднайте з куркумою та чорним меленим перцем. До третьої частини додайте паприку та червоний мелений перець.
  4. Кожну частину заправленого сала розкачайте між двома листами пергаменту на прямокутники 25х10 см.
  5. Викладіть на плівку пласт сала з паприкою та червоним перцем. Зверху покладіть пласт сала з петрушкою. Наступним шаром викладіть сало з куркумою.
  6. Посередині розмістіть застиглий стрижень сала з кінзою. Загорніть прошарки сала рулетом, обгорніть плівкою та покладіть у морозилку на 2 год.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ