Мариноване сало: рецепт в цибулинні

Все буде смачно

Приготувати мариноване сало в цибулі – це значить зробити улюблену страву ще смачніше. Спробуйте, і ви точно ще не раз повернетеся до цього рецепту. Сало мариноване в цибулинні виходить оригінальним та смачним. Читайте покроковий рецепт приготування в нашому матеріалі.

Інгредієнти: 

  1. сало – 1,5 кг
  2. цибулеве лушпиння – з 10 цибулин
  3. сіль – 165 г
  4. часник – 8 зубчиків
  5. чорний мелений перець – 12 г
  6. чорний перець горошком – 15 шт.
  7. лавровий лист – 3 шт.

Читайте також: Рулет із сала: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Промите цибулеве лушпиння залийте окропом (1,5 л). Додайте сіль, чорний перець горошком та лавровий лист. Проваріть 30 хв.
  2. Покладіть у відвар сало, варіть 30 хв.
  3. Остудіть та відправте сало з маринадом на добу у холодильник.
  4. У ступці змішайте часник, чорний мелений перець та сіль. Дістаньте сало з маринаду, натріть ароматною сумішшю.
  5. Загорніть у пергамен та плівку. Залиште просочуватися у холодильнику на 2 доби.

Читайте також: Рулет з сала, моркви та курячого філе

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ