Морозиво з квасолі: рецепт покроковий

Все буде смачно

Хочете приготувати щось дуже незвичайне? А як вам ідея зробити морозиво з квасолі! З нашим рецептом ви точно здивуєте всіх своїх знайомих. Крім оригінальності страви – морозиво з квасолі виходить смачним і корисним. Як приготувати морозиво з квасолі – рецепт покроковий ви знайдете в нашому матеріалі.

Інгредієнти:

  • квасоля (біла) — 150 г
  • цукор — 175 г
  • лимон — 1 шт.
  • вершки (33%) — 250 мл
  • яйця — 4 шт.
  • вершкове масло — 60 г
  • ванільний цукор — 8 г

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте лимонний крем: відділіть жовтки від білків, додайте до жовтків цукор та вершкове масло.
  2. Прогрійте суміш на малому вогні, поки масло не розтане. Натріть цедру з лимону та витисніть сік, додайте до кремової маси.
  3. Перемішайте, проваріть до загущення, потім перетріть крем через сито, накрийте харчовою плівкою та поставте у холодильник на 4-5 год.
  4. Збийте вершки з цукром та ванільним цукром.
  5. Відварену білу квасолю перетріть через сито. Додайте до неї лимонний крем та збиті вершки. Перемішайте.
  6. Перекладіть морозиво у форму, розрівняйте, накрийте плівкою та поставте у морозилку до повного застигання.
  7. Готове морозиво прикрасьте лимонним кремом та цедрою.