PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

М’ясні кульки з яловичини: рецепт у фритюрі

Все буде смачно

М’ясні кульки, або як їх ще називають мітболи – чудова закуска для великої компанії. Плюс – їх можна легко приготувати якщо до вас раптом нагрянули гості. Як приготувати м’ясні кульки? Є маса рецептів цього блюда. Ми пропонуємо найсмачніший рецепт м’ясних кульок з яловичини у фритюрі.

Читайте також: Дімляма: рецепт тіста та начинки

Інгредієнти:

  • яловичина (лопатка) — 400 г
  • морква (середня) — 1 шт.
  • борошно — 150 г
  • яйце — 1 шт.
  • сметана (20%) – 40 мл
  • сіль — 5 г
  • чорний мелений перець — 1 г
  • олія — 250 мл

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте з яловичини фарш, відбийте.
  2. Додайте натерту моркву, яйце, борошно, сметану, сіль та перець. Перемішайте.
  3. Сформуйте кульки. Обкачайте у борошні та обсмажте у фритюрі впродовж 3-4 хв. до рум’яної скоринки.