Торт з черствого хліба: рецепт покроковий

Все буде смачно

Питання – що робити з черствим хлібом час від час стає перед кожною господинею. Для нашого рецепта вам знадобиться мінімум продуктів, а результат просто приголомшить. Ми пропонуємо приготувати торт з чорного черствого хліба. Читайте покроковий рецепт торта з чорного черствого хліба від експертів проекту Все буде смачно!

 

Інгредієнти:

  • черствий чорний хліб – 200 г
  • яйця – 8 шт.
  • цукор – 350 г
  • мелена кориця – 3 г
  • вишневе варення – 150 г
  • вершкове масло – 25 г
  • вершки (33%) – 500 мл
  • сир (9%) – 250 г
  • ванільний цукор – 20 г
  • коктейльні вишні – 16 шт.
  • волоські горіхи (смажені) – 150 г
  • м’ята – 2 гілочки

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте коржі: м’якоть чорного хліба перебейте в крихту.
  2. Яйця збийте з цукром, додайте ванільний цукор, корицю і хліб. Перемішайте.
  3. Дно рознімної форми вистелити пергаментом, бортики змастіть вершковим маслом. Вилийте тісто, запікайте при температурі 180 ° С 15 хвилин.
  4. Готовий корж остудіть, не виймаючи з форми. Потім розріжте на 3 коржі.

Для крему:

  1. Збити вершки з цукром і ванільним цукром. Додайте сир і збивайте до загустіння і однорідності.
  2. Перший корж змастіть вишневим варенням, накрийте другим коржем і змастіть його кремом, посипте подрібненими горіхами, накрийте третім коржем і покрийте весь торт товстим шаром крему. Поставте в холодильник на 2 години.
  3. Для обробки центр торта присипте подрібненими горіхами, по краю відсадити краплі з крему, викладіть коктейльні вишні і листочки м’яти.