Молочні тістечка з хліба: рецепт

Все буде смачно

Як приготувати молочні тістечка? Навіщо возитися з бісквітами, якщо смачні та ніжні молочні тістечка можна приготувати дуже легко з інгредієнта, який є на кожній кухні. З якого? З хліба! Читайте простий покроковий рецепт молочних тістечок з хліба в нашому матеріалі

Інгредієнти:

  • хліб житній – 250 г
  • сметана (15%) – 200 мл
  • молоко (2,5%) – 200 мл
  • цукор – 250 г
  • яйця – 5 шт.
  • лимон – 1 шт.
  • полуничний джем – 60 мл
  • молочний шоколад – 90 г
  • борошно – 15 г

Спосіб приготування:

  1. Підмерзлий житній хліб натріть на тертці.
  2. Жовтки змішайте зі сметаною, додайте хлібні крихти, лимонний сік і збиті з цукром білки. Перемішайте.
  3. Викладіть тісто у форму з пергаментом, випікайте 35 хвилин при температурі 160 ° С. Готовий корж остудіть і розріжте на два пласти.
  4. Для крему – закип’ятіть молоко з цукром. Окремо з’єднайте яйце і борошно, влийте трохи молока і перемішайте до однорідності.
  5. Влийте кипляче молоко з цукром і варіть на слабкому вогні, безперервно помішуючи, до загустіння. Зніміть крем з вогню і додайте джем.
  6. Перекладіть коржі кремом, поверхню торта посипте тертим шоколадом, розріжте його на порційні шматочки.