Фаршировані перці з сиром і фісташками: рецепт Сергія Калініна

Все буде смачно

Перец фаршированный сыром с добавлением фисташек и авокадо! А вы пробовали приготовить фаршированные перцы по такому рецепту? Сергей Калинин поделился рецептом перцев, которым вы точно удивите всю семью.

Читайте такожФаршированный перец от Сергея Калинина

Інгредієнти:

болгарський перець – 5 шт.

жирний сир (15-20%) – 200 г

авокадо – 1 шт.

Пармезан або інший твердий сир – 50 г

фісташки – 20 г

перепелині яйця – 2 шт.

Петрушка – 2 гілочки

зелена цибуля – 2 гілочки

сіль – щіпка

перець – щіпка

Спосіб приготування:

Крок 1: Болгарський перець очистіть від плодоніжки, насіння і білих перегородок.

Крок 2: Приготуйте начинку. Сир перетріть через сито. Авокадо очистіть, видаліть кісточку, перетріть через сито.

Крок 3: Пармезан натріть на дрібній тертці. Фісташки подрібніть ножем, але не дуже дрібно. Зелень петрушки і зеленої цибулі наріжте дрібно.

Крок 4: У мисці змішайте пармезан, авокадо, сир, зелень, фісташки. Додайте сирі перепелині яйця, сіль, перець і знову добре перемішайте.

Крок 5: Фаршируйте перці начинкою дуже щільно до самого верху. Загорніть перці в харчову плівку і поставте в морозильну камеру на 15 хв. щоб вони добре тримали форму при нарізці.

Крок 6: Вийміть перці з морозилки, наріжте кружальцями завтовшки 1,5 см. Викладіть на блюдо, подавайте як холодну закуску.