Пасти та глазурі для пончиків

Все буде смачно

59789ab82f860_iStock-586060658

ГОРІХОВО-ЯБЛУЧНА ПАСТА

Інгредієнти для горіхово-яблучної пасти для пончиків

  • Яблука – 2 шт.
  • Волоські горіхи – 50 г
  • Курага – 50 г
  • Ізюм – 50 г

Як приготувати горіхово-яблучну пасту для пончиків

  1. Яблука очистіть і розріжте на чотири частини. Змішайте в блендері з іншими інгредієнтами до пастоподібного стану.
  2. Пончики можна начиняти тільки тоді, коли вони ще теплі. Робіть це за допомогою кулінарного шприца або інших засобів з вузьким отвором – акуратно проколіть пончик збоку і вводьте начинку.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як приготувати класичні пончики

РОЖЕВА ГЛАЗУР

Інгредієнти для рожевої глазурі для пончиків

  • Вишневий сік – 2 ст. л.
  • Цукрова пудра – 150 г

Як приготувати рожеву глазур для пончиків

Змішайте вишневий або гранатовий сік з цукровою пудрою.

БІЛА ЛИМОННА ГЛАЗУРЬ

Інгредієнти для білої лимонної глазурі для пончиків

  1. Яйце – 1 шт.
  2. Цукрова пудра – 150 г
  3. Лимонний сік – 1-2 ч. л.

Як приготувати білу лимонну глазур для пончиків

  1. Збийте до піни білки, додайте лимонний сік і збивайте до густої піни.
  2. Після цього поступово додайте цукрову пудру до повного її розчинення.

ШОКОЛАДНА ГЛАЗУР

Інгредієнти для шоколадної глазурі для пончиків

  • Молоко – 50 мл
  • Какао-порошок – 3 ст. л.
  • Цукор – 150 г
  • Масло вершкове – 50 г

Як приготувати шоколадну глазур для пончиків

  1. У гаряче молоко додайте суміш какао, цукру і масла.
  2. Доведіть до кипіння на малому вогні, постійно помішуючи.
  3. Занурте остиглі пончики в глазур.
  4. Дайте їм постояти 10-20 хвилин, щоб глазур застигла.

ДОМАШНЯ ПОСИПКА

Інгредієнти для домашньої посипки для пончиків

  • Яйця – 2 шт.
  • Цукрова пудра – 500 г
  • Лимонний сік – 1-2 ч. л.

Як приготувати домашню посипку для пончиків

  1. Збивайте яєчні білки, цукрову пудру та сік лимона до твердих піків.
  2. Розділіть масу на кілька частин і за допомогою какао, куркуми або інших натуральних сухих барвників змініть колір.
  3. Залийте масу в кондитерський шприц з тонким носиком або поліетиленовий пакет – вичавіть на застелену пергаментом поверхню тонкі смужки.
  4. Дайте масі застигнути протягом 30-50 хв.
  5. Дрібно поріжте або поламайте смужки.