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
Як приготувати пасти і глазурі для пончиків? | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Пасти та глазурі для пончиків

Все буде смачно

59789ab82f860_iStock-586060658

ГОРІХОВО-ЯБЛУЧНА ПАСТА

Інгредієнти для горіхово-яблучної пасти для пончиків

  • Яблука – 2 шт.
  • Волоські горіхи – 50 г
  • Курага – 50 г
  • Ізюм – 50 г

Як приготувати горіхово-яблучну пасту для пончиків

  1. Яблука очистіть і розріжте на чотири частини. Змішайте в блендері з іншими інгредієнтами до пастоподібного стану.
  2. Пончики можна начиняти тільки тоді, коли вони ще теплі. Робіть це за допомогою кулінарного шприца або інших засобів з вузьким отвором – акуратно проколіть пончик збоку і вводьте начинку.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як приготувати класичні пончики

РОЖЕВА ГЛАЗУР

Інгредієнти для рожевої глазурі для пончиків

  • Вишневий сік – 2 ст. л.
  • Цукрова пудра – 150 г

Як приготувати рожеву глазур для пончиків

Змішайте вишневий або гранатовий сік з цукровою пудрою.

БІЛА ЛИМОННА ГЛАЗУРЬ

Інгредієнти для білої лимонної глазурі для пончиків

  1. Яйце – 1 шт.
  2. Цукрова пудра – 150 г
  3. Лимонний сік – 1-2 ч. л.

Як приготувати білу лимонну глазур для пончиків

  1. Збийте до піни білки, додайте лимонний сік і збивайте до густої піни.
  2. Після цього поступово додайте цукрову пудру до повного її розчинення.

ШОКОЛАДНА ГЛАЗУР

Інгредієнти для шоколадної глазурі для пончиків

  • Молоко – 50 мл
  • Какао-порошок – 3 ст. л.
  • Цукор – 150 г
  • Масло вершкове – 50 г

Як приготувати шоколадну глазур для пончиків

  1. У гаряче молоко додайте суміш какао, цукру і масла.
  2. Доведіть до кипіння на малому вогні, постійно помішуючи.
  3. Занурте остиглі пончики в глазур.
  4. Дайте їм постояти 10-20 хвилин, щоб глазур застигла.

ДОМАШНЯ ПОСИПКА

Інгредієнти для домашньої посипки для пончиків

  • Яйця – 2 шт.
  • Цукрова пудра – 500 г
  • Лимонний сік – 1-2 ч. л.

Як приготувати домашню посипку для пончиків

  1. Збивайте яєчні білки, цукрову пудру та сік лимона до твердих піків.
  2. Розділіть масу на кілька частин і за допомогою какао, куркуми або інших натуральних сухих барвників змініть колір.
  3. Залийте масу в кондитерський шприц з тонким носиком або поліетиленовий пакет – вичавіть на застелену пергаментом поверхню тонкі смужки.
  4. Дайте масі застигнути протягом 30-50 хв.
  5. Дрібно поріжте або поламайте смужки.