Калабрійські пончики

Все буде смачно

5978840b452c4_iStock-653943182

Інгредієнти для калабрійських пончиків (на 20 штук)

  • Дріжджі сухі – 2 ч. л.
  • Картопля – 4 шт.
  • Борошно – 500 г
  • Молоко – 200 мл
  • Сіль
  • Олія соняшникова – 300-500 мл
  • Моцарелла – 200 г
  • Шинка – 250 г

Як приготувати калабрійські пончики

  1. Помийте, почистіть, наріжте великими шматками і зваріть картоплю. Додайте молоко і зробіть пюре.
  2. Змішайте борошно, інстантні дріжджі та сіль – додайте до охололого пюре. Залиште тісто в теплому місці на 30-40 хв.
  3. Наріжте маленькими кубиками сир і шинку. З невеликої кількості тіста зліпіть руками корж, покладіть посередині начинку і загніть краї до центру. Покладіть на стіл швом вниз, накрийте долонею і зробіть 15-20 кругових рухів.
  4. У добре розігрітий фритюр кладіть калабрійські пончики швом вниз. Готуйте 1,5-2 хвилин з кожного боку до рум’яної скоринки.