Тістечка «Шишки» від Тетяни Литвинової

Все буде смачно

pirognoe_shishki

Інгредієнти для тістечок «Шишки»

для тіста:

  • яйця – 3 шт.
  • борошно – 100 г
  • цукор – 175 г
  • ванільний цукор – 1 ч. л.
  • крохмаль – 25 г
  • какао – 1 ст. л.

для крему:

  • вершкове масло (82,5%) – 150 г
  • цукор – 115 г
  • ванільний цукор – 1 ч. л.
  • молоко (3,2%) – 90 мл
  • яйця – 1 шт.
  • коньяк – 1 ч. л.

Як приготувати тістечка «Шишки»

  1. Приготуйте тісто і крем так само, як і для тістечок «картопля». Тільки в тісті частину борошна замініть какао.
  2. Так само спечіть бісквіт і подрібніть його на крихти. Змішайте з кремом.
  3. З отриманої маси сформуйте ковбаску діаметром 4 см. Розріжте поперек на 9 рівних частин.
  4. Один кінець закругліть долонею, як і «картоплю». А другий звузьте пальцями – щоб сформувалася «шишка».
  5. Поставте тістечка до морозилки на 20 хвилин. Ножицями зробіть на них борозни завглибшки 2-3 мм.
  6. Готові тістечка поставте до холодильника на 2 години.