Курячі крильця «Мексика»

Все буде смачно

596c9732dd80d_iStock-457377213

Інгредієнти для курячих крилець «Мексика»

  • курячі крильця – 9 шт.

Для маринаду:

  • цибуля ріпчаста (червона) – 1 шт.
  • часник – 4 зубчики
  • помідор – 1 шт.
  • зелений солодкий перець – 1 шт.
  • гострий перець чилі – 1 шт.
  • апельсин – 1 шт.
  • біле сухе вино – 200 мл.
  • мелена паприка – 1 ч. л.
  • сухий кмин – 1 ч. л.
  • мелений чорний перець – 0.5 ч. л.
  • соєвий соус – 1 ст. л.
  • рослинне масло – 3 ст. л.

Як приготувати курячі крильця «Мексика»

  1. Приготування маринаду: дрібно наріжте всі овочі, залийте вином, вичавіть сік апельсина, додайте спеції, соєвий соус і рослинне масло. Все добре перемішайте.
  2. Крильця помийте, обсушіть, відріжте останню фалангу і складіть в підготовлений маринад. Залиште на 4 години в холодильнику.
  3. Маринад злийте в окремий посуд. Форму для запікання змастіть вершковим маслом, викладіть на дно дві головки цибулі, нарізаної кільцями, і один великий помідор, нарізаний скибочками, а зверху покладіть крильця. Накрийте фольгою.
  4. Запікайте в духовці близько 15 хвилин при 180 градусах.
  5. Через 15 хвилин дістаньте крильця, полийте маринадом, приберіть фольгу, збільште температуру в духовці до 200 градусів і залиште крильця в духовці ще на 5 хвилин.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Курячі крильця “Баффало”