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
Торт Монастирська Хата - покроковий рецепт | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Покроковий рецепт торта «Монастирська хата»

Все буде смачно

5965e997733dd_VBS_Izba_

Як приготувати торт «Монастирська хата»? Це простіше, ніж здається, – особливо з покроковим рецептом від кулінарного проекту «Все буде смачно!» Хоч торт «Монастирська хата» і виглядає як справжній кондитерський шедевр, готується цей десерт зі звичайнісіньких продуктів. Все, що необхідно, – чітко слідувати нашим інструкціям.

Інгредієнти для торта «Монастирська хата»

Для тіста:

  • вершкове масло – 200 г
  • борошно – 2,5 склянки
  • сметана – 250 мл
  • ванільний цукор – 1 ч. л.

Для крему:

  • сметана – 600 мл, 25% жирності
  • цукрова пудра – 200 г
  • вершкове масло – 300 г
  • лимонний сік – 2 ст. л.

Як приготувати торт «Монастирська хата»

Крок 1

Робимо тісто. Вершкове масло перетираємо з борошном. Додаємо густу сметану (не менш 25% жирності) і ванільний цукор. Замішуємо не туге, а липке тісто. Щоб тісто не липло до рук, відправляємо тісто до холодильника на 30 хвилин.

1

Крок 2

Готуємо сметану для крему. Сметану відкидаємо на марлю і підвішуємо її, щоб зійшла зайва рідина. Відправляємо до холодильника на годину.

Крок 3

Формуємо трубочки з тіста та вишні. Для того щоб трубочки не деформувалися при випіканні, використовуємо вишню у власному соку. Щоб торт вийшов рівним, трубочки повинні бути однаковими по товщині і довжині.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Покроковий рецепт торта «П’яна вишня»

Для цього приготуйте паперову заготовку шириною 5 см і довжиною 25 см – нарізайте смужки тесту по паперовому шаблоном. На смужку тіста викладіть ряд попередньо відціджених вишень і заліпіть трубочкою, щоб вони не тріскалися під час випікання. Проколюйте їх виделкою в деяких місцях. Випікаєте трубочки швом вгору 10 хвилин при температурі 180 градусів. Готові трубочки остудіть до повного охолодження.

8

Крок 4

Готуємо сметанний крем. Відціджену сметану збиваєте з цукровою пудрою. В кінці збивання додаєте м’яке вершкове масло і лимонний сік, щоб крем вийшов пишним.

2

Крок 5

Приготуйте просочення для торта. У вишневий сік додайте 1 ст. л. вишневого лікеру, добре розмішайте.

Крок 6

Формуйте торт. Охолоджені трубочки викладайте на блюдо в наступному порядку: 4, 3, 2, 1. Кожен шар змащуйте просоченням, а потім – кремом. Верх торта покрийте кремом (товщина – 1 см), щоб він добре просочився. Готовий торт «Монастирська хата» посипаєте мигдальними пластівцями. Торт повинен настоятися 10-12 годин.

10