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
Як приготувати торт П'яна Вишня? Рецепт покроковий | Все буде смачно
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Покроковий рецепт торта «П’яна вишня»

Все буде смачно

Безымянный2

Всі люблять цей десерт, але мало хто знає, як приготувати торт «П’яна вишня» правильно. Експерти-кондитери шоу «Все буде смачно!» розробили покроковий рецепт торта «П’яна вишня» – чітко дотримуйтесь наших інструкцій, і ви нагодуєте всю сім’ю смачними і солодкими ласощами.

Інгредієнти:

1. Яйця – 6 шт.

2. Борошно – 200 г

3. Цукор – 450 г

4. Ванільний цукор – 15 г

5. Какао – 50 г

6. Вишня (заморожена без кісточок) – 350 г

7. Коньяк – 350 мл

8. Молоко 3,2% – 150 мл

9. Вершкове масло – 210 г

10 Шоколад чорний 70% – 300 г

Як приготувати торт «П’яна вишня»

Крок 1

Покладіть вишню, що відтанула, в миску, залийте коньяком. Залиште на 12 годин. Процідіть вишні в друшляку, додайте цукор і залиште на 10 хвилин.

Крок 2

Приготуйте крем. Молоко доведіть до кипіння і додайте ванільний цукор. Яйця розітріть з цукром. Продовжуючи помішувати, влийте молоко в яєчно-цукрову суміш. Поставте масу на вогонь. Постійно помішуючи, проваріть 5 хвилин. Перелийте сироп до миски. Міксером збийте вершкове масло, влийте сироп. Збийте міксером.

Крок 3

Приготуйте бісквіт. Форму для випічки застеліть пергаментом, змастіть вершковим маслом. Поставте форму до холодильника. Відокремте білки від жовтків. До жовтків додайте цукор і ванільний цукор. Розітріть жовтки з цукром. Білки збийте в піну з цукром. Змішайте половину білків і жовтки. Борошно змішайте з какао, просійте в яєчну суміш. Додайте другу половину білків. Вимішайте тісто. Викладіть тісто у форму. Випікайте бісквіт в духовці при температурі 180 градусів 30 хвилин. Витягніть бісквіт з форми. Дайте охолонути. Відріжте верхній шар бісквіта шириною 1,5 см. Вийміть м’якоть і додайте до крему. Перемішайте. Покладіть начинку в корж без м’якоті. Викладіть шаром вишні. Накрийте тонким коржем.

Крок 4

Приготуйте глазур. Розтопіть шоколад на паровій бані. Додайте молоко. Перемішайте. Глазур нанесіть шаром зверху і з боків торта.

Крок 5

Приготуйте шоколадні фігурки. Розтопіть шоколад на паровій бані. Перемішайте. На пергаментному папері намалюйте частини ялинки. Переверніть пергамент. Трафарет готовий. Відріжте новий пергамент, згорніть його в тонкий конус. Розтоплений шоколад влийте в конус. Трохи придавлюючи, намалюйте шоколадом частини ялинки на трафареті. Пергамент покладіть в холодильник на 10 хвилин. Потім зніміть застиглі частини ялинки з пергаменту і встановіть на рідку глазур на торті. Поставте торт до холодильника на 3 години.