Маршмеллоу від Лізи Глинської

Все буде смачно

5963886fea344_iStock-492127368

Інгредієнти:

яйця – 2 шт.
вода – 160 мл
цукор – 400 г
цукрова пудра – 150 г
кукурудзяний крохмаль – 50 г
желатин – 30 г
чорника – 50 г

Готуємо маршмеллоу:

1. Замочіть желатин, щоб набряк. Поставте на водяну баню і розтопіть.

2. Зваріть сироп з води і цукру. Збийте білки з сиропом до щільної піни. Коли маса охолоне, влийте желатин, постійно збиваючи міксером.

3. Збивайте масу до тих пір, поки вона не збільшиться вдвічі і не стане білою.

4. У сотейник покладіть чорницю. Накрийте кришкою і потримайте на середньому вогні, постійно помішуючи.

5. Перетріть чорницю через сито, вичавіть сік. Розділіть масу маршмеллоу на дві частини. Одну залиште білою, а в іншу додайте чорничний сік і розмішайте.

6. Перекладіть маршмеллоу до кондитерська мішка з круглою насадкою і видавіть смужками на пергамент, посипаний сумішшю цукрової пудри і кукурудзяного крохмалю.

7. Зверху також посипте цією ж сумішшю. Залиште застигати на 2 години. Застиглі маршмеллоу наріжте шматочками або зав’яжіть вузликами.