Ягідний пудинг

Все буде смачно

ягідний пудинг

білий хліб – 300 г

малина, вишня, полуниця – 500 г

цукор – 150 г

лимон – 1 шт.

м’ята – 1 гілочка

Готуємо ягідний пудинг:

1. До малини, полуниці та вишні додайте цукор, сік лимона та цедру. Перемішайте, залиште на 5 хв. Потім відкиньте ягоди на сито та зцідіть сік.

2. Скибочки хліба без скоринок занурте у сік, вистеліть ними дно й борти миски.

3. Усередину викладіть ягоди, накрийте їх хлібом. Оберніть миску харчовою плівкою, поставте під прес на 12 год.

4. Готовий пудинг перекладіть на блюдо, прикрасьте ягодами та м’ятою.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Малиновий компот на зиму

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити СТБ -
поставте 2 чесних галочки:

1.

2. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля