Покроковий рецепт різотто

Все буде смачно

5950e1396d992

Рис середньозернистий – 300 г

Цибуля – 1 шт.

Кабачок – 1 шт.

Бекон – 150 г

Базилік – 3 гілочки

Пармезан – 140 г

Оливкова олія – 2 ст. л.

Вершкове масло – 50 г

Вино сухе біле – 200 мл

сіль

перець

Готуємо різотто:

1. Рис промийте в молоці один раз. Поставте сковороду і сотейник на вогонь.

2. У сотейник додайте вершкове масло, а на сковороду – оливкову олію. Висипте рис у сотейник, перемішайте.

3. Додайте білого сухого вина, залиште випарюватися. Наріжте кубиком бекон, цибулю і кабачок.

4. Обсмажте овочі з беконом на сковороді. Додайте біле сухе вино. Дайте алкоголю випаритися.

5. У рис додавайте потрохи води і перемішуйте. Додайте до рису овочі з беконом. Перемішайте.

6. Натріть пармезан на дрібній тертці та поріжте листочки базиліку. Додайте вершкове масло і половину тертого сиру.

7. Змішайте другу половину сиру і базилік для заправки.

8. Зніміть різотто з вогню і додайте до нього заправку.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити СТБ -
поставте 2 чесних галочки:

1.

2. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля