PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Кольорова молочна рисова каша

Все буде смачно

5950eaa16910b_Bezymyannyy

Рис круглозернистий – 300 г

Молоко – 120 мл

Масло вершкове – 30 г

Цукор – за смаком

Сіль

Вишня – 150 г

Шпинат розморожений листовий – 50 г

Чорниця – 150 г

М’ята

Цукор – 75 г

Готуємо рис:

1. Рис промийте в холодній воді, поки вода не стане прозорою. Налийте воду в каструлю. Додайте сіль.

2. Висипте рис у воду, додайте вершкове масло. Накрийте кришкою і варіть 7 хв.

3. Доведіть молоко до кипіння і влийте його в готовий рис. Варіть ще 10 хв.

Готуємо барвники:

1. З вишні та чорниці вичавте сік за допомогою марлі. Рожевий і фіолетовий барвники готові.

2. Розморожений шпинат пропустіть через блендер і вичавте сік за допомогою марлі. Зелений барвник готовий.

Готуємо кольорову молочну кашу:

1. Кашу розділіть на три частини.

2. У кожну кашу додайте барвник. Змішайте до однорідного кольору.

Готуємо декор з ягід:

1. Ягоди насипте в сотейник, залийте водою, додайте цукор.

2. Доведіть суміш до кипіння і після цього варіть ще 3-5 хв.