Холодний вівсяний торт з малиною

Все буде смачно

595617120c469_Bezymyannyy

Переможець «МастерШефа» Євген Клопотенко поділився легким покроковим рецептом холодного вівсяного торта з малиною.

для коржа:

вівсяні пластівці («екстра-3») – 300 г

мигдаль – 100 г

волоські горіхи – 100 г

родзинки – 75 г

банан – 1 шт.

цукор – 100 г

для вівсяно-горіхового крему:

арахіс – 150 г

вівсяні пластівці («екстра-3») – 100 г

курага – 100 г

молоко (3,2%) – 150 мл

вершкове масло – 50 г

мед – 35 г

для вівсяно-малинового крему:

арахіс – 150 г

вівсяні пластівці («екстра-3») – 100 г

малина – 100 г

вершкове масло – 50 г

молоко (3,2%) – 50 мл

мед – 35 г 

Готуємо холодний вівсяний торт з малиною:

1. Приготуйте корж: до суміші подрібнених горіхів та вівсяних пластівців додайте набряклі у воді родзинки та курагу, а також банан та цукор. Перебийте блендером до однорідності.

2. Для вівсяно-горіхового крему – арахіс замочіть у воді на 4 год. Половину горіхів подрібніть з вівсяними пластівцями, додайте курагу, молоко, вершкове масло та мед. Перебийте до однорідності.

3. Для вівсяно-малинового крему – іншу половину арахісу перебийте з вівсяними пластівцями, малиною, вершковим маслом, молоком та медом.

4. У роз‘ємну форму з пергаментом викладіть суміш для коржа, розрівняйте. Викладіть вівсяно-горіховий крем, а поверх нього – малиновий крем. Поставте в холодильник на 3 год.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Простий рецепт ягідного смузі