Як приготувати класичну каву в турці

Все буде смачно

5954f73143661_Bezymyannyy

Хочете порадувати кохану людину класичною кавою, звареною в турці? Або ви просто любите цей напій, але не знаєте, як його приготувати правильно? Читайте, як варити каву в турці за класичним рецептом!

Інгредієнти (на 3 чашки кави):

вода – 225 мл

сіль – щіпка

чорна кава тонкого помелу – 3 ч. л.

Готуємо класичну каву в турці:

1. Налийте в турку воду кімнатної температури. Засипте мелену каву, додайте дрібку солі та розмішайте.

2. Поставте каву на маленький вогонь. Варіть напій, поки на поверхні не почне підніматися пінка.

3. Зніміть каву з вогню. Коли пінка опуститься, поверніть турку на вогонь. Повторіть процедуру двічі.

4. Зніміть каву з вогню, накрийте блюдцем і настоюйте хвилину. Влийте столову ложку холодної води і почекайте ще хвилину, поки осяде гуща. Кава готова! Додавайте цукор і молоко за смаком.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Простий рецепт ягідного смузі