Ягідні мафіни від Лізи Глинської

Все буде смачно

b35a1c29314d8b8153a42ad230ec93ae_17875

Ліза Глинська вже розповідала, як приготувати шоколадні маффіни, а тепер кондитер шоу “Все буде смачно!” поділилася рецептом не менш смачних ягідних маффінів…

Інгредієнти:

250 г пшеничного борошна вищого гатунку

200 г цукру

2 ч. л. розпушувача

½ ч. л. солі

¼ мускатного горіха

1 яйце

100 г рослинного масла

150 мл молока (2,6%)

100 г чорниці

100 г смородини

Спосіб приготування:

1. Ягоди вимийте і висушіть паперовим рушником. В окремих мисках змішайте сухі та рідкі інгредієнти до повної їх сполуки. Нічого збивати не потрібно. Потім «рідку» частина перелийте до «сухої».

2. Перемішуйте до тих пір, поки все борошно не зволожиться. Це 15-20 рухів ложкою. Розділіть тісто на дві рівні частини. В одну додайте чорницю, попередньо обсипану борошном, в іншу – смородину. Також обсипте її спочатку борошном.

3. Перемішайте ягоди в тісті. Змастіть форми для випікання вершковим маслом і злегка притрусіть борошном. Заповніть форми повністю тістом.

4. Посипте кожен маффін цукром і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікайте 18-20 хвилин.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити СТБ -
поставте 2 чесних галочки:

1.

2. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля