PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Солоні мафіни від Лізи Глинської

Все буде смачно

1390412065_b319cabdda45

Якщо ви вже навчилися готувати шоколадні та ягідні мафіни за рецептами Лізи Глинської, то саме час здивувати домашніх приготуванням солоних маффінів…

Інгредієнти:

сир твердий російський – 100 г

бекон – 80 г

кріп – 2-3 гілочки

часник – 1 зубчик

Для тіста:

борошно – 250 г

молоко – 170 мл (2,6%)

яйця – 2 шт.

сіль – 0,5 чайної ложки

цукор – 0,5 чайної ложки

розпушувач – 2 чайних ложки

рослинне масло – 70 мл

Спосіб приготування:

1. В окремих мисках змішайте сухі та рідкі інгредієнти. Нічого збивати не потрібно. До рідкої частини додайте видавлений часник і дрібно нарізаний кріп. Потім «рідку» частину перелийте до «сухої». Перемішайте доти, поки все борошно не зволожиться.

2. Додайте до тісті нарізаний маленькими кубиками твердий сир і ще раз злегка перемішайте тісто для рівномірного розподілу інгредієнтів.

3. Заповніть тістом повністю формочки. Вставте трояндочку з бекону і відправте маффіни в духовку. Випікати протягом 20-25 хвилин при температурі 205°С.