PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNtYWNobm8uc3RiLnVhIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Капустяні мафіни з шинкою від Ігоря Місевича

Все буде смачно

maxresdefault

капуста – 250 г

борошно – 75 г

яйця – 3 шт.

шинка – 100 г

кефір 2,5% – 80 мл

олія – 20 мл

сіль – 15 г

сода – 12 г

Готуємо капустяні мафіни:

1. Поріжте капусту тонкими смужками, а шинку – невеликими кубиками.

2. Перемішайте  яйця, сіль, олію та кефір. Додайте суміш борошна та соди.

3. Додайте порізані капусту та шинку.

4. Викладіть суміш у формочки, щоб вони були заповнені на 2/3. Випікайте впродовж 20 хвилин за температури 200°C.