Як приготувати компот із черешні на зиму?

Все буде смачно

Літо добре тим, що можна досхочу наїдатися сезонними фруктами і ягодами. Але організм не запасає вітаміни на довгий час, тому потрібно приготувати кілька банок компоту із черешні на зиму.

Брати краще ягоди темного і жовтого кольору. І ще один важливий момент – не варто додавати до компоту занадто багато цукру, бо черешня сама по собі досить солодка. Нижче ви знайдете смачний та корисний покроковий рецепт компоту із черешні з кісточками…

iStock-480716591

Складові:

Черешня – 5 склянок

Цукор – 1,5 склянки

Вода – 3 літри

Готуємо компот із черешні на зиму:

1. Для початку потрібно підготувати ягоди – перебрати, відкинувши гнилі, помити і висушити.
2. У стерилізовані банки додати черешню. Банку поставити в миску. Залити черешню окропом до самого верху, накрити кришкою і дати настоятися 15 хвилин.
3. Черешневу воду потрібно злити в окрему каструлю, додати цукор і варити до повного його розчинення.
4. Сироп залити в банку з черешнею. Банку закатати, перевернути догори дном і загорнути в рушник. Компот буде готовий через місяць.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля