Курчата табака від Мікаеля Арояна

Все буде смачно

Ніжне біле м’ясо, хрустка золотава скоринка, аромат запашних прянощів – і все це в поєднанні з часниковим соусом… М-м-м, відчули аромат Сходу? Мікаель Ароян навчив готувати курчат табака.

Інгредієнти:

курчата – 2 шт.

соняшникова олія – ​​50 мл

вершкове масло – 100 г

лимони – 1 шт.

часник – 4 зубчики

кінза – 3 гілочки

сіль – 1 ч. л.

чорний мелений перець – ½ ч. л.

хмелі-сунелі – 1 ч. л.

вода – 100 мл

Готуємо курчат табака:

1. Підготуйте курчат. Розріжте філе курчати уздовж навпіл. Розведіть тушку по розрізу в різні боки. Переверніть курчату спинкою вгору і притисніть долонею. Затягніть курчату харчовою плівкою і відбийте плоскою стороною молотка. Покладіть курчату до миски. Додайте сік лимона, олію, сіль, перець і хмелі-сунелі. Добре змастіть тушку маринадом. Накрийте харчовою плівкою і поставте до холодильника на 30 хвилин.

2. Розтопіть в духовці вершкове масло. Налийте світлу частину масла на сковороду. Викладіть курчату шкіркою вниз, а зверху притисніть вантажем. Обсмажте по 10 хвилин з обох сторін.

3. Приготуйте часникову воду. Часник і кинзу дрібно наріжте і залийте окропом. Додайте сіль і перемішайте.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля