Крем-брюле від Лізи Глинської

Все буде смачно

gandex.ru-26_8284_ice-cream

Кондитер Ліза Глинська розповіла, як приготувати дуже смачне домашнє морозиво – крембрюле з житнім хлібом

Інгредієнти:

Цукор200 г

Молоко150 мл

Вершки (18%) – 150 мл

Яйця4 шт.

Житній хліб2 шматочки (60-80 м)

Спосіб приготування:

1. Цукор в сотейнику тримайте на вогні, поки він не потемніє до карамельного кольору. Додайте молоко, часто помішуйте і тримайте суміш на середньому вогні, поки вона не загусне до консистенції рослинного масла.

2. Відокремте жовтки від білків і змішайте з вершками. Влийте у молочно-цукрову суміш і добре розмішайте. Помістіть в мороженицю або тримайте в холодильнику 6-8 годин, ретельно помішуючи щогодини.

3. Для начинки кубики хліба підсушіть на сковороді і засипте цукром. Перемішуйте, поки розтоплений цукор не покриє кубики повністю. Остудіть начинку і змішайте з масою для морозива, коли вона застигне в морозильнику до стану густої сметани.

4. Поверніть крем-брюле в морозильник і тримайте до повної готовності, перемішуючи щогодини.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля