Покроковий рецепт торта «П’яна вишня»

Все буде смачно

Безымянный2

Приготувавши торт «П’яна вишня» за рецептом кулінарного шоу «Все буде смачно!», ви більше ніколи не підете до магазина за десертами сумнівної якості.

Інгредієнти:

Яйця – 6 шт.

Борошно – 200 г

Цукор – 450 г

Ванільний цукор – 15 г

Какао – 50 г

Вишня (заморожена без кісточок) – 350 г

Коньяк – 350 мл

Молоко 3,2% – 150 мл

Вершкове масло – 210 г

Шоколад чорний 70% – 300 г

Готоуємо торт «П’яна вишня»:

1. Покладіть вишню, що відтанула, в миску, залийте коньяком. Залиште на 12 годин. Процідіть вишні в друшляку, додайте цукор і залиште на 10 хвилин.

2. Приготуйте крем. Молоко доведіть до кипіння і додайте ванільний цукор. Яйця розітріть з цукром. Продовжуючи помішувати, влийте молоко в яєчно-цукрову суміш. Поставте масу на вогонь. Постійно помішуючи, проваріть 5 хвилин. Перелийте сироп до миски. Міксером збийте вершкове масло, влийте сироп. Збийте міксером.

3. Приготуйте бісквіт. Форму для випічки застеліть пергаментом, змастіть вершковим маслом. Поставте форму до холодильника. Відокремте білки від жовтків. До жовтків додайте цукор і ванільний цукор. Розітріть жовтки з цукром. Білки збийте в піну з цукром. Змішайте половину білків і жовтки. Борошно змішайте з какао, просійте в яєчну суміш. Додайте другу половину білків. Вимішайте тісто. Викладіть тісто у форму. Випікайте бісквіт в духовці при температурі 180 градусів 30 хвилин. Витягніть бісквіт з форми. Дайте охолонути. Відріжте верхній шар бісквіта шириною 1,5 см. Вийміть м’якоть і додайте до крему. Перемішайте. Покладіть начинку в корж без м’якоті. Викладіть шаром вишні. Накрийте тонким коржем.

4. Приготуйте глазур. Розтопіть шоколад на паровій бані. Додайте молоко. Перемішайте. Глазур нанесіть шаром зверху і з боків торта.

5. Приготуйте шоколадні фігурки. Розтопіть шоколад на паровій бані. Перемішайте. На пергаментному папері намалюйте частини ялинки. Переверніть пергамент. Трафарет готовий. Відріжте новий пергамент, згорніть його в тонкий конус. Розтоплений шоколад влийте в конус. Трохи придавлюючи, намалюйте шоколадом частини ялинки на трафареті. Пергамент покладіть в холодильник на 10 хвилин. Потім зніміть застиглі частини ялинки з пергаменту і встановіть на рідку глазур на торті. Поставте торт до холодильника на 3 години.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля