Окрошка від Ігоря Місевича

Все буде смачно

окрошка

Білий квас1,5 л

Телятина150 г

Свинячий язик150 г

Огірки4 шт.

Редис4 шт.

Яйця4 шт.

Картопля – 4 шт.

Зелена цибуля – 10 г

Петрушка5 стебел

Кріп5 стебел

Гірчиця1 ч. л.

Сіль1 ч. л.

Перець1 ч. л.

Готуємо окрошку:

1. Телятину варіть 20 хвилин, свинячий язик40 хвилин. Картоплю і яйця відваріть до готовності. Картоплю, телятину, свинячий язик, яйця, огірки, редиску і зелень наріжте кубиками.

2. Для заправки: розітріть жовтки з гірчицею, сіллю і перцем, змішайте з білим квасом. Продукти викладайте у тарілки і заливайте квасом.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля