Скумбрія в стеблах порею

Все буде смачно

Grilled mackerel fish with baked potatoes

скумбрія – 5 шт.

цибуля ріпчаста – 2 шт.

кріп – 15 гілочок

лимон – 2 шт.

цибуля порей – 3 шт.

лавровий лист – 5 шт.

сіль – 30 г

чорний мелений перець – 6 г

Готуємо скумбрію в стеблах порею:

1. Закип’ятіть воду. З порею зріжте широкі та вузькі зелені стебла. Опустіть їх в окріп на 3 хв.

2. Приготуйте начинку. Цибулю та лимон поріжте чверть-кільцями. Додайте подрібнений кріп, сіль та чорний мелений перець.

3. Розморожені й очищені від зябер та нутрощів тушки скумбрій посоліть зовні та всередині, наповніть начинкою та покладіть усередину по лавровому листу.

4. Покладіть нафаршировану рибу животиком вниз на широке стебло порею. Обмотайте вузьким стеблом порею, загорніть підготовлену скумбрію в пергамент та у фольгу. Запікайте скумбрію на решітці грилю 25 хв., перевертаючи через кожні 5 хв.