Реберця на мангалі

Все буде смачно

Grilled pork

свинячі ребра – 1 кг

коньяк – 100 мл

соєвий соус – 50 мл

лимон – 1 шт.

апельсин – 1 шт.

чебрець – 2 гілочки

чорний мелений перець – 3 г

сіль – 5 г

крохмаль – 20 г

Готуємо реберця на мангалі:

1. Приготуйте маринад. Зніміть цедру з лимона та апельсина. Відділіть листочки з гілочок чебрецю. Змішайте коньяк, соєвий соус, чорний мелений перець, сіль, крохмаль, цедру та чебрець. Вичавіть сік цитрусових.

2. Покладіть ребра в маринад, накрийте плівкою і залиште на 1 год.

3. Потім дістаньте з маринаду та загорніть у фольгу. Запікайте реберця на решітці грилю 20 хв. Приберіть фольгу і смажте на решітці ще 20 хв., через кожні 5 хв. поливаючи їх маринадом.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля