Бограч

Все буде смачно

бограч - копия

копчена підчеревина – 150 г

свіже сало – 100 г

яловичина (пашина) – 500 г

свинина (грудинка) – 1 кг

цибуля – 1 шт.

морква – 2 шт.

болгарський перець – 3 шт.

картопля – 7 шт.

помідори – 2 шт.

червоне сухе вино – 150 мл

часник – 5 зубчиків

петрушка – 3 гілочки

кріп – 3 гілочки

паприка – 6 г

мелений гострий червоний перець – 6 г

кмин – 6 г

сіль – 20 г

вода – 1,5 л

Готуємо бограч:

1. Сало і копчену підчеревину наріжте кубиком. Обсмажте в розігрітому казані 5 хв., аби витопився жир. Додайте дрібно порізану цибулю і смажте її до прозорості. Потім додайте паприку, кмин, мелений червоний перець. Перемішайте.

2. Наріжте великими кубиками свинячу грудинку та яловичу пашину. Додайте у казан та обсмажте до легкої скоринки. Посоліть, влийте воду, накрийте казан кришкою і залиште тушкуватися на 40 хв.

3. Наріжте моркву кільцями, а болгарський перець дрібними кубиками. Покладіть у казан до м’яса. Наріжте великими шматочками почищену картоплю. Викладіть її у казан і тушкуйте страву ще 15 хв.

4. Потім додайте подрібнені помідори та сухе червоне вино. Тушкуйте ще 10 хв. Покладіть розчавлені зубчики часнику, подрібнені кріп  та петрушку, перемішайте, зніміть з вогню.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля