Салат з печеної картоплі

Все буде смачно

Baked Potato

картопля – 1 кг

цибуля ріпчаста – 1 шт.

перець чилі – 1 шт.

часник – 2 зубчики

кріп – 5 гілочок

петрушка – 5 гілочок 

олія – ​​40 мл

гірчиця – 40 мл

оцет (9%) – 20 мл

цукор – 4 г

сіль – 5 г

хмелі-сунелі – 3 г

Готуємо салат з печеної картоплі:

1. Помиту картоплю загорніть у фольгу та запікайте у вугіллі 1 год. Подрібніть цибулю, перець чилі, очищений від насіння та плодоніжки, та часник. Дрібно наріжте кріп та петрушку.

2. Змішайте олію, гірчицю, оцет, цукор, сіль, хмелі-сунелі, перець чилі, часник, цибулю та зелень. Кожну картоплину розділіть на 4 частини та додайте до  заправки. Перемішайте. Накрийте салат фольгою та рушником. Дайте настоятися 10 хв.